Verdien een zakcentje bij!

Wij zoeken altijd wel naar nieuwe projecten om ergens in de wereld weer een steentje bij te kunnen dragen. Zelf doen wij natuurlijk ook acquisitie, maar het zou nog beter zijn als wij ook gebruik kunnen maken van jouw netwerk.


Om jou daarbij een steuntje in de rug te geven hebben wij een commissie regeling bedacht! Als jij ons koppelt aan een nieuwe klant of een nieuw project, ontvang jij persoonlijk 5% van alle gerelateerde uitbetaalde facturen, tot een maximum van totaal 50.000 euro en tot maximaal 3 jaar.

Samen de wereld redden! 🤩

Misschien kom jij ooit wel partijen of projecten tegen die gebruik kunnen maken van onze expertise of wil je zelfs actief op zoek gaan voor ons. Natuurlijk gaat het je niet om het geld, maar om het redden van de wereld. Maar ja, wie weet kun je met je beloningen straks wel een nieuwe auto kopen, je huis verbouwen, je eigen bedrijf starten, of een grote vakantie boeken. Dat zou natuurlijk wel lekker zijn 😉 Het is een win-win-win-win-win situatie ✨ iedereen wint.
 

📢 Maar voordat je hiervoor in aanmerking komt, is het belangrijk dat je de details hieronder leest en ons een akkoord mailt.

Voorwaarden

Ter verduidelijking, koppel je ons aan een nieuwe klant? Dan krijg jij, tot 3 jaar na de eerste uitbetaalde factuur, 5% uitbetaald van alle facturen die de klant aan ons betaalt. Ongeacht het aantal projecten dat wij met de klant uitvoeren. Verder, het maximum bedrag dat wij per commissie claim uitbetalen bedraagt 50.000 euro. Bij een nieuwe claim voor een andere klant kun je dus weer tot 50.000 euro ontvangen.


Onder een nieuwe klant verstaan wij een partij, of sectie van een partij, waar wij voorheen nog geen werk voor hebben verricht, of langer dan 3 jaar geen werk meer voor hebben verricht. Onder nieuwe projecten verstaan wij losstaande projecten waarbij niet direct gesproken kan worden van een nieuwe klant, maar waarbij jij hebt bijgedragen in de gunning van het project aan Game Tailors.


Het soort inspanning voor het verzorgen van de koppeling met ons en een nieuw project of klant kan minimaal zijn: verwijs een klant door naar ons en maak je doorverwijzing met ons kenbaar. Hoe meer werk je erin stopt, des te groter de kans dat wij uiteindelijk met de nieuwe klant of project in zee gaan en jij beloond kan worden.


Onder een “commissie claim” verstaan wij het kenbaar maken van je activiteiten om ons te koppelen met een nieuw project of klant. Zorg dat je jouw inspanningen voldoende aannemelijk kan maken en het mededeelt voordat een nieuw project is gestart. Wij kunnen anders namelijk 5% van de reeds gestarte projecten niet meer aan jou uitbetalen!


Zijn er meerdere claims ingediend van verschillende personen voor een zelfde project of klant, dan zullen jullie de beloning delen, waarbij elke claimhouder een even groot deel ontvangt ongeacht de werklast. Bijvoorbeeld, is er naast jouw claim nog een geldige claim, dan ontvang je effectief 2.5% commissie.


Wij behouden het recht om een commissie af te wijzen, maar zullen hier altijd een duidelijke reden voor opgeven. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarin wij al in contact waren met die klant, of als je claim te laat was ingediend.


Ten slotte, voordat je gebruik kan maken van onze commissie regeling is het nodig dat je ons een mailtje stuurt dat je akkoord gaat met de voorwaarden op deze pagina.

Claim je inspanning

Heb jij inspanningen gedaan om ons te koppelen aan een nieuwe klant of project, en wil je ons dat kenbaar maken om in aanmerking te komen voor de 5% commissie regeling? Laat het ons hier dan weten, of stuur een mailtje naar ons info adres.

Wat ben je van plan? Wie heb je gekoppeld of ga je koppelen? Graag van tevoren aangeven, anders kunnen we mogelijk de commissie niet gunnen.