Dé game ontwikkelaar van Nederland

Ben je op zoek naar een professionele game ontwikkelaar in Nederland om een spel op maat te laten maken? Dan kun je uitstekend bij Game Tailors in Delft terecht. Wij ontwikkelen serious games voor bedrijven uit uiteenlopende branches. Om het beste resultaat te realiseren, combineren we onze expertise met ons enthousiasme. Onze medewerkers beschikken allemaal over een master-degree en weten als geen ander hoe ze het verschil kunnen maken door middel van gamification.

mensen - Gametailors
Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan dan nu een afspraak in
mensen in loods - gametailors

De game ontwikkelaar voor verschillende bedrijven in Nederland

Bij Game Tailors hebben we inmiddels al heel wat ervaring opgedaan in diverse branches. Wij zijn als game ontwikkelaar ingezet door diverse organisaties in Nederland. Zo zijn we de ontwikkelaar voor diverse spellen in de zorg, maar ook worden onze serious games voor studenten ingezet. We zijn een meedenkende organisatie en zetten soms ook aanvullende specialisten in waar we goed contact mee onderhouden. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw game naar wens wordt ontwikkeld.

Neem contact met ons op

In heel Nederland zijn we actief als game ontwikkelaar. Het maakt dus niet uit waar jouw organisatie gevestigd is, wij zijn je graag van dienst. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je bereikt ons door een e-mail te sturen naar [email protected], te bellen naar 06 4809 7693 of het contactformulier in te vullen.