Stage: UX Research & Design

We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) op HBO/WO niveau die uitdaging ziet in het doen van gebruikersonderzoek van onze games en komt met ontwerpen voor het verbeteren van de UX. Heb je affiniteit met games, kinderen en educatie? Dan hebben wij bij Game Tailors voor jou dé perfecte stageplaats!

Over Game Tailors

Onze missie: de wereld beter maken door mensen te helpen met leuke én effectieve games
Bij Game Tailors helpen we de zorg- en onderwijssector. Wetenschappelijk onderbouwd en zeer effectief met behulp van gamification en een heleboel fun en creativiteit.

 
Wij genieten steeds opnieuw als onze oplossingen écht een verschil maken. Zo leren kinderen met dyslexie nu sneller en beter de juiste klanken in de game ‘Kosmos Klikker’. Hebben we blinde kinderen kunnen helpen met een unieke VR ervaring en worden er misschien zelfs levens gered door een project voor de Hartstichting.

Werkomgeving

Je werkt vanuit huis of vanuit ons gezellige kantoor in Delft. Je hebt goed contact met onze vakkundige collegas en je krijgt de ruimte om aan de slag te gaan met jouw creatieve inbreng. Er heerst een informele sfeer waar we in een hecht teamverband werken. Het kantoor is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

De opdracht 🤩

Bij Game Tailors begrijpen we dat UX meer is dan het maken van een nieuw wireframe. Daarom begint het met een goed onderzoek waar de pijnpunten en verbeterpunten uitkomen, maar ook wat de game leuk, mooi en effectief maakt. We hebben verschillende games gemaakt waarvoor we dergelijk gebruikersonderzoek willen laten doen. We bespreken graag met je welke game het beste aansluit.

De uitdagingen die wij jou bieden

Dit ga je leren

Ervaring opdoen met het doen van (gebruikers)onderzoek én daarna de mogelijkheid krijgen om je advies en oplossingen om te zetten in concrete verbeteringen is essentieel om uiteindelijk uit te groeien tot een echte UX Designer. Je leert bij ons hoe het is om deze stappen goed uit te voeren.
 
Bij Game Tailors krijg je de ruimte om te proberen en te leren. Ideeën zijn welkom en we stimuleren om vooral lekker aan de slag te gaan. Hierin komt je zelfstandigheid goed van pas. Maar als je er niet uitkomt, dan hebben we vakspecialisten die je natuurlijk verder kunnen helpen.

Bij Game Tailors krijg je de ruimte om te proberen en te leren. Ideeën zijn welkom en we stimuleren om vooral lekker aan de slag te gaan. Hierin komt je zelfstandigheid goed van pas. Maar als je er niet uitkomt, dan hebben we vakspecialisten die je natuurlijk verder kunnen helpen.  

Onze voordelen

  • Werken in een gezellig en creatief team
  • Stagevergoeding
  • Een werkweek van 4 of 5 dagen, part-time is bespreekbaar
  • Periode van 3 tot 6 maanden mogelijk
  • Flexibiliteit over waar je werkt
  • We staan altijd open voor je initiatieven of ideeën. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt

De sollicitatie 📃

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door een mail te sturen naar [email protected]. Stuur een CV en motivatie mee, zodat wij een beeld van je krijgen. Vragen over de vacature kun je ook sturen naar [email protected].