Aanvullende specialisten om te maken wat jij écht nodig hebt

Doordat wij veel samenwerken met andere ontwikkelaars, elk met andere competenties en unieke vaardigheden, kunnen wij voor jou een game maken die echt past en opschalen waar nodig. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie?

Samen staan we sterk!

Aanvullende specialist Gamelab logo

Gamelab

Serious games

Het Gamelab van de TU Delft is een zeer belangrijke partner voor ons. Niet alleen zijn we goede vrienden, maar zij hebben ons zaadje gepland. Nu nog werken we heel goed samen, we hebben vertrouwen in elkaars competenties en onze brainstorm sessies zijn altijd enorm inspirerend. Dankjewel, Gamelab!

Wat is het Gamelab?

Bij Gamelab ontwikkelen ze wetenschappelijk gedreven simulatiegames, simulaties en spelsystemen met een onderzoeksdoel. Samen met Delftse onderzoekers, promovendi, studenten, en vaak met externe partners, ontwikkelt het Gamelab volwassen prototypes die zowel analoge als digitale games kunnen zijn. Deze kunnen doelen hebben zoals leren, beleidsvorming, ontwerp of gegevensverzameling.

Gebundelde krachten ✨

Naast het goed kunnnen sparren en brainstormen over spelconcepten, kunnen we in combinatie met het Gamelab onderzoeken laten uitvoeren over bijvoorbeeld de effectiviteit van het spelconcept!
Aanvullende specialist Tu Delft logo

TU Delft

Universiteit

Bas en Olivier komen allebei van de Computer Science studie en zijn altijd betrokken gebleven bij de faculteit. Enkele jaren hebben zij de projecten begeleid en ontworpen waar ze honderden studenten games hebben leren ontwikkelen. Tegenwoordig levert Game Tailors als opdrachtgever enkele opdrachten aan studenten bij het Building Serious Games master vak. Wij treden hierbij op als begeleider en opdrachtgever. Meerdere studentengroepen hebben zo hun papers mogen publiceren, en zelfs een best paper award gewonnen.

Wat is de TU Delft?

De Technische Universiteit Delft, ook bekend als de TU Delft, is de grootste en oudste Nederlandse openbare technologische universiteit, gevestigd in Delft, Nederland. De TU Delft is in de top 200 van universiteiten ter wereld geplaatst door vijf grote ranglijsten.

Gebundelde krachten ✨

Game Tailors begeleidt studenten in het leren ontwikkelen van (serious) games. In sommige van deze projecten maken zij prototypes voor ons, en wij begeleiden ze om te groeien!
Aanvullende specialist The Barn logo

The Barn

Serious games

Net als wij stamt The Barn ook af van het Gamelab. We zitten samen met ze op kantoor als vrienden en collega’s, en niet zonder reden. We stimuleren elkaar, leren van elkaar en werken zo nu en dan samen. We zijn dankbaar voor ons partnerschap!

Wat is The Barn?

The Barn gaat verder dan het enkel simuleren van bestaande situaties, ze helpen mensen bij het beter inzicht krijgen in specifieke problemen door hen in staat te stellen de complexiteit te ervaren in virtuele omgevingen ontwikkeld met state of the art spel technologieën.

Gebundelde krachten ✨

Doordat wij op het zelfde kantoor zitten hebben wij een gedeelde cultuur. Waar de een ergens tegenaanloopt, vormt de ander een steun. Indien nodig, kunnen wij elkaar aanvullen met mankracht.
Aanvullende specialist Raccoon logo

Raccoon Serious Games

Serious games

Wij zijn blij dat we elkaar hebben gevonden. Raccoon Serious Games inspireert ons door hun gedrevenheid en ondernemende krachten. Ze complementeren onze visies en competenties en dat blijkt een vruchtbare combinatie!

Wat is Raccoon Serious Games?

Bij Raccoon Serious Games zijn ze net als wij Expert in leerbelevingen op maat.  Ze ontwikkelen en faciliteren leerzame games die raken en verbinden. Waar wij meer ervaren zijn op digitale serious games, zijn zij dit op analoge serious games.

Gebundelde krachten ✨

Samen zorgen we voor een sterk team met zowel ontwikkelkracht als executiekracht. Onze gedeelde achtergrond aan de TU Delft en gemeenschappelijke thuisbasis in Delft bevorderen ons vermogen om snel te schakelen. Door analoog en digitaal bij elkaar te brengen, kunnen we prachtige hybride oplossingen realiseren.

Wil jij ook meer succes met een passende serious game?

Bellen, mailen of appen kan ook.