Gamification in de zorg

Wil je gamification inzetten in de zorg? Dat vinden wij een uitstekend idee! Met gamification kun je namelijk heel wat teweegbrengen in de zorg. Bij Game Tailors weten we hier alles vanaf. Wij hebben als expert in gamification al vele serious games mogen ontwikkelen voor diverse zorginstellingen. Dit doen we altijd vol overgave, zodat we de beste resultaten kunnen bereiken. De combinatie tussen onze vindingrijkheid, enthousiasme en kennis heeft ervoor gezorgd dat we al vele positieve reviews hebben ontvangen.

mensen - Gametailors
Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan dan nu een afspraak in
mensen in loods - gametailors

Voorbeelden van gamification in de zorg

Met gamification is van alles mogelijk in de zorg. Voor uiteenlopende zorginstellingen hebben we gamification al succesvol weten in te zetten. Zo hebben we een serious game ontwikkeld waarmee blinde kinderen leren navigeren op basis van geluid en hebben we een game ontwikkeld voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis.

In een andere game, genaamd Kosmos Klikker, ontwikkelen kinderen leesplezier en voorkomen ze een leesachterstand. Als serious game ontwikkelaar worden we dus met regelmaat ingeschakeld voor gamification in diverse zorginstellingen.

Vraag naar de mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor gamification voor zorginstellingen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons gedreven team uit Delft gaat graag met je aan de slag om een effectief spel voor in de zorg te ontwikkelen. Maak een afspraak met ons door een e-mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar 06 4809 7693. Uiteraard is het ook mogelijk om ons online contactformulier in te vullen. Wij zijn erg benieuwd naar jouw ideeën over gamification in de zorg!