LeerPlus

De beste manier van leren is spelenderwijs

Informatie en leerstof kan saai, droog, repeterend en niet motiverend zijn. Met LeerPlus transformeren wij jouw les, training of e-learning naar een meeslepend spel. Dit verhoogt de betrokkenheid van de spelers en resulteert in een optimaal leerresultaat en met een blijvend effect! Het is een zeer effectief middel voor bewustwording en kennisoverdracht.

Benieuwd of je ook gebruik kunt maken van LeerPlus?

Plan dan nu een afspraak in

Gefrustreerd dat leerstof niet blijft hangen?

Is je leerstof nog droog, saai, complex of repeterend? Ervaar je weinig enthousiasme tijdens het leren? Met LeerPlus transformeren we jouw curriculum of leerstof tot een boeiende, effectieve en educatieve game.

LeerPlus bestaat uit

blank

1. Game

Het spel maakt leren leuk en is daarin effectief. Het past Problem-Based Learning toe en biedt een kennisboom die voortgang inzichtelijk maakt.

blank

2. Portal

Het LeerPlus portaal geeft docenten of trainer inzicht in de voortgang en identificeert waar ondersteuning nodig is.

3. C.A.S.

Het content aanleversysteem (C.A.S.) is een middel om leerstof in de game te kunnen zetten. Update opdrachten achteraf of breid ze verder uit.

LeerPlus is speciaal ontwikkeld voor het maken van:

E-learning

Onboarding

Lesmateriaal

Training

Klanten van LeerPlus

blank
blank

Game op maat duur?

LeerPlus is de ideale balans tussen het gebruik van bestaande bouwblokken en effectief maatwerk. Dat scheelt! We zorgen voor volledige focus op het belangrijkste: de inhoud! Je kunt het thema of verhaal, de leerstof en opdrachten precies afstemmen op jouw doelgroep.

Interesse? Neem contact op!

In heel Nederland zijn we actief als game ontwikkelaar. Het maakt dus niet uit waar jouw organisatie gevestigd is, wij zijn je graag van dienst. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je bereikt ons door een e-mail te sturen naar [email protected], te bellen naar 06 4809 7693 of het contactformulier in te vullen.