Prettig kennis te maken!

Wij bij Game Tailors zorgen dat wij elke keer weer trots zijn op de samenwerking en het resultaat met onze klanten. Ieder teamlid wil een held zijn, een glimlach brengen, iemands leven verbeteren of gewoon simpelweg de wereld redden!

Benieuwd wat onze slimme koppen met een drive om te helpen voor jou kunnen betekenen?

blank
blank

Kennis, wetenschap en techniek

Naast helpers zijn wij ontzettend leergierig en teren wij op technische uitdagingen! Niet voor niets hebben wij Master of Science diplomas van technische universiteiten in de pocket!

Ben jij benieuwd of wij kunnen wat jij zoekt?

Ervaren met...

Adobe software, animatie, UX design, UI design, motivatie design, game design, marketing, grafisch ontwerp, project management, scrum, co-design

Zo kunnen wij voor games...

2D, 3D, VR, AR, XR, Unity, art, complexe simulaties, audio design

Zo kunnen wij voor web-development...

Firebase, Docker, Java, beveiliging, AVG/GDPR,-proof, web-apps, WordPress, SEO, CSS, Angular, Javascript, PHP, hosting, licentie servers

Over de founders

blank

Bas Dado

Co-founder

“Vanaf het moment dat ik de eerste DOS computer van mijn vader kreeg als tiener, werd ik geobsedeerd door programmeren. Ik begon al snel met het maken van applicaties en (serious) games. Bijvoorbeeld om woordenlijsten te leren voor Frans. De studie ‘Computer Science’ aan de TU Delft was daarom voor mij een logische keuze. Ik ben graag bezig met het achterliggende programmeerwerk van een game: zorgen dat het doet wat het moet doen, veilig, onderhoudbaar en bugvrij!”

Opleiding

TU Delft, Master Computer Science; Computer Graphics

Skills

C#, C++, Java, Javascript, SQL, PHP, Python, Angular, Kotlin, Linux, Bash, Unity, MS Office, Google Docs, Choking on tea

Rollen

Game developer, Full-stack developer, Business developer, Project Management, Web security, Absolute server magician
blank

Olivier Hokke

Co-founder

“Ik schreeuwde altijd om een computer thuis. En ja hoor, op een dag kocht mijn moeder een Mac. Daar ontstond mijn passie voor het bouwen van gave websites! Al snel kreeg ik mijn eigen PC en ik was er niet bij weg te slaan. Het maken van Techno-muziek (en verkopen met Koninginnedag), animaties en spellen in Flash, websites in Dreamweaver en visueel ontwerpen in Photoshop. 

Sinds die tijd groeide mijn ondernemerschap. Ik hielp mijn moeder met animaties en het bouwen van systemen voor musea waar zij tentoonstellingen voor ontwierp. En ik bouwde een eigen CMS systeem om al mijn websites makkelijk te kunnen onderhouden. 

Bij de Computer Science opleiding op de TU Delft liet ik al mijn creativiteit de vrije loop. Niet alleen zorgde ik ervoor dat de applicaties goed werkten, ik wilde ze visueel ook echt mooi maken. Hiervoor ontving ik destijds ook game design-prijs. 

Tijdens mijn master op TU Delft ontmoette ik Bas. Het klikte direct tussen ons. We vullen elkaar aan en delen dezelfde passies: games maken én de wereld helpen!” 

Opleiding

TU Delft, Master Computer Science; Computer Graphics

Skills

C#, C++, Java, Javascript, SQL, PHP, Python, Angular, Unity, 3ds Max, Maya, Photoshop, XD, Premiere Pro, After Effects, Ableton, MS Office, Google Docs, Rocket League

Rollen

Game developer, Game design, Business developer, Web developer, UX design, Graphic design, Audio design, Animator, Project Management, Concept developer, Office clown

Wie kan je nog meer ontmoeten?

Een stukje geschiedenis

Van jongs af aan hebben de co-founders Bas en Olivier al een passie voor het maken van games. Wat kun je van games leren? Hoe maak je ze écht leuk om te spelen? Kunnen we ze inzetten voor een goed doel?

Op de master Computer Science op TU Delft ontmoette ze elkaar en BOEM, er was een power koppel geboren. Bas zijn skills op het gebied van programmeren, beveiliging en implementeren van complexe systemen en simulaties in combinatie met Olivier’s krachtige en gelikte ontwerpen voor 3D en 2D toegepaste omgevingen zorgde voor negens op de cijferlijsten. Geen project deden ze meer los van elkaar.

Na een diepe literatuurstudie in game design was het voor Olivier en Bas helder. Games kunnen mensen écht helpen. Twee van onze passies in een klap! Ze wilden een bedrijf oprichten.

Olivier werkte ondertussen bij het Gamelab op TU Delft, waarbij hij de nodige ervaring op deed met de ontwikkeling van serious games in de praktijk. De connecties die daaruit ontstonden zorgde voor de eerste opdrachten voor het bedrijf dat Bas en Olivier oprichtte: Orbit Games. 

Langzamerhand groeide er van een part-time hobby een volwaardig bedrijf met serieuze resultaten! Het werd daarom ook tijd voor een serieuze naam die niet de indruk gaf dat wij Space Invadors hadden gemaakt. 

Sinds 2020 heten we “Game Tailors”, want wij zijn gewoon mega goed in het maken van spellen met een serieus doel op maat en daar zijn wij mega trots op.

Wil jij ook meer succes met een passende serious game?

Bellen, mailen of appen kan ook.