Een serious game ontwikkelen

Bij Game Tailors kun je een serious game laten ontwikkelen die volledig voldoet aan jouw wensen en eisen. Wij zijn een groep jonge game-ontwikkelaars met een master-degree op zak en ruime ervaring. We denken mee met onze opdrachtgevers, waardoor we waarde kunnen toevoegen aan elke opdracht. Ook aan jouw opdracht, dus! Ben je een researcher, contentmanager, directeur of behandelaar en wil je graag een game laten maken? Dan zijn wij je graag van dienst. Wij zien het als onze uitdaging om games te ontwikkelen die het verschil maken, in welke branche dan ook.

mensen - Gametailors
Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan dan nu een afspraak in
mensen in loods - gametailors

Wat voor serious game wil jij laten ontwikkelen?

Wanneer je een serious game wil laten ontwikkelen, is het belangrijk hier goed over na te denken. Welk doel wil je nastreven met deze game? Wie is de doelgroep en wat motiveert hen? Hoe kan de game het beste bijdragen aan de ontwikkeling van deze doelgroep? Wanneer je ons uitkiest voor het laten maken van een game, denken we graag met je mee over al deze vragen. Bovendien onderhouden we goed contact met aanvullende specialisten, die we dan ook regelmatig inzetten. We doen er alles aan om de serious game te kunnen ontwikkelen die jij voor ogen hebt. Hierdoor zijn we dé game ontwikkelaar van Nederland.

Maak gebruik van onze expertise en ons enthousiasme

Een serious game laten ontwikkelen, laat je het beste aan de experts over. Wij horen daarom graag meer over jouw ideeën en gaan daarover graag met je in gesprek. Wanneer je ervoor kiest om een game te laten maken door Game Tailors uit Delft, gaat ons team vol enthousiasme aan de slag in onze gamestudio. Wat voor game mogen we voor jou maken? We horen het graag!

Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar 06 4809 7693. Natuurlijk kun je ook het contactformulier invullen.