Werken in de serious games industrie voor échte impact?

Bij Game Tailors helpen we de zorg en het onderwijs. Onzee games zijn wetenschappelijk onderbouwd, zeer effectief en bevatten een heleboel creativiteit en innovativiteit.

 Wij genieten steeds opnieuw als onze oplossingen écht het verschil maken. Zo leren kinderen met dyslexie nu sneller en beter de juiste klanken in de game ‘Kosmos Klikker’; hebben we blinde kinderen kunnen helpen met een unieke VR ervaring en worden er misschien zelfs levens gered door een project voor de Hartstichting.

We willen nog veel meer mooie projecten doen en daar hebben we versterking voor nodig!

Openstaande vacatures

Stage lopen bij Game Tailors?

Wij bieden regelmatig stageplekking voor een breed pakket aan rollen. Denk aan Marketing Communicatie, copywriting, SEO, web development, full stack development, etc. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken via [email protected].

Open sollicitatie

Staat je rol hier niet tussen? Dat wil niet zeggen dat we niet op zoek zijn naar jou. We nodigen je van harte uit om ons een open sollicitatie te sturen naar [email protected]

Vragen?

Heb je vragen omtrent deze vacatures, neem gerust contact met ons op. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.