Gamification in het onderwijs

Er wordt steeds meer gebruikgemaakt van gamification in het onderwijs, omdat het erg succesvol blijkt te zijn. Bij Game Tailors weten we ook als geen anders dat serious games wezenlijke effecten kunnen bewerkstelligen.

Inmiddels hebben we al vele succesvolle games ontwikkeld voor diverse opdrachtgevers. Ook voor opdrachtgevers uit het onderwijs zetten we onze kennis over gamification graag in. Wil je de lesstof van een vak via een game en met quizvragen aanbieden? Of wil je dat studenten elkaar feedback leren geven op een anonieme manier?

Wij horen graag wat jouw doelen zijn, zodat we met je mee kunnen denken over hoe gamification effectief in te zetten is bij jou in de klas.

mensen - Gametailors
Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan dan nu een afspraak in
mensen in loods - gametailors

Onze ervaring met gamification in het onderwijs

Bij Game Tailors hebben we genoeg ervaring met het ontwikkelen van educatieve games voor in het onderwijs, waardoor we ook gamification bij jou in de klas kunnen inzetten. Een voorbeeld van gamification in de klas is The Great Library. Via deze game leren studenten kritisch te denken en feedback te ontvangen. Op de TU Delft wordt dit platform bij verschillende vakken gebruikt ter voorbereiding op het schrijven van een Master Thesis.

Wellicht is deze game ook wat voor jouw studenten? Of mogen we als game ontwikkelaar aan de slag met een game op maat? In beide gevallen zijn we je graag van dienst.

Ga met ons in gesprek over gamification in de klas

Ben je benieuwd naar onze expertise en wil je weten hoe we gamification bij jou in de klas zouden inzetten? We gaan graag met je in gesprek! Neem daarom gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected], te bellen naar 06 4809 7693 of door het contactformulier in te vullen en kom erachter wat gamification bij jou in het onderwijs kan bewerkstelligen.