Serious gaming in het onderwijs

Dat serious gaming veel teweeg kan brengen in het onderwijs staat vast. Scholieren of studenten uit het onderwijs kunnen via serious games de lesstof op een leuke en verrassende manier tot zich nemen. Het werkt voor veel mensen motiverend om via een spel te leren. Bij Game Tailors zijn we ons bewust van de kracht van deze educatieve games voor in het onderwijs en gaan hier ook graag mee aan de slag.

Wij zien het als onze taak om elke game zo goed mogelijk af te stemmen op de doelgroep, waardoor deze precies het beoogde resultaat oplevert. Op die manier hebben we al meerdere succesvolle educatieve games voor in het onderwijs ontwikkeld.

mensen - Gametailors
Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan dan nu een afspraak in
mensen in loods - gametailors
Vr game - Gametailors

Serious gaming voor elke tak van onderwijs

Bij Game Tailors kun je uitstekend terecht wanneer je een game op maat wil laten maken. Vanwege onze vindingrijkheid en ons enthousiasme zijn we in staat serious games te ontwikkelen voor elke tak van onderwijs.

We denken met elke opdrachtgever goed na over manieren waarop we waarde kunnen toevoegen aan de game. Dit zien we als fundamentele basis voor succesvolle serious games in het onderwijs. Indien nodig schakelen we hier ook aanvullende specialisten in die ons kunnen helpen bij het uitdenken van de game. Mede doordat we zo goed nadenken in de eerste fase zijn we een waardevolle partij geworden op het gebied van serious gaming in het onderwijs. Dit is te zien aan onze vele positieve reviews.

The Great Library: een van onze serious games voor in het onderwijs

The Great Library is een voorbeeld van serious gaming in het onderwijs waar we erg trots op zijn. Dit is een leerplatform waarin studenten kritisch leren denken en feedback leren ontvangen.

De studenten geven anoniem feedback aan elkaar, waardoor vooroordelen van studenten die elkaar al kennen geen rol spelen. Bovendien is het in deze game mogelijk om lesstof te lezen en hier korte quizvragen over te beantwoorden. Via een webportaal kan de docent de inhoud van de lesstof aanpassen en de voortang van de studenten bewaken. Op de TU Delft wordt deze serious game bij verschillende vakken gebruikt om studenten voor te bereiden op het schrijven van een Master Thesis.

Ontdek de mogelijkheden van educatieve games in het onderwijs

Ben je benieuwd hoe educatieve games in het onderwijs kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van jouw studenten of scholieren? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van gamification in het onderwijs. Je bereikt ons via het e-mailadres [email protected], het telefoonnummer 06 4809 7693 of door het contactformulier in te vullen.