Dé gamestudio voor serious games in het onderwijs in Nederland

In onze gamestudio in Delft ontwikkelen we op maat gemaakte serious games voor onderwijsprofessionals in heel Nederland. Onze passie voor het creëren van effectieve en motiverende leerervaringen is terug te zien in de resultaten. We benaderen elke uitdaging met enthousiasme en denken goed na voordat we een game ontwikkelen. Deze werkwijze zorgt voor positieve feedback van onderwijsprofessionals over de games die we in onze gamestudio hebben gemaakt.

mensen - Gametailors
Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan dan nu een afspraak in
mensen in loods - gametailors

Dé gamestudio voor innovatieve en effectieve serious games in het onderwijs

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van serious games voor uiteenlopende doeleinden binnen het onderwijs. Onze games streven een maatschappelijk doel na en bieden ondersteuning aan onderwijsprofessionals die op zoek zijn naar innovatieve methoden om kinderen gemotiveerd en effectief vaardigheden te laten trainen.
 

We hebben bijvoorbeeld games ontwikkeld die blinde kinderen helpen navigeren op basis van geluid, en games die kinderen met een taalontwikkelingsstoornis ondersteunen. Zie ook, gamification in de zorg.

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

In onze gamestudio in Delft ontwikkelen we op maat gemaakte serious games voor onderwijsprofessionals uit diverse sectoren in heel Nederland. We combineren onze expertise met die van aanvullende specialisten, indien nodig, om zo het beste eindresultaat te behalen.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? En wil je jouw ideeën graag met ons bespreken? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 06 4809 7693. Ook is het mogelijk om ons online contactformulier in te vullen.