Gamestudio voor serious games in Nederland

In onze gamestudio in Delft maken we serious games voor uiteenlopende bedrijven uit Nederland. Het maken van serious games is onze passie en dat is te merken aan onze eindresultaten. We beginnen elke uitdaging vol enthousiasme en denken goed na alvorens we een game maken. Deze werkwijze heeft ervoor gezorgd dat we van veel bedrijven uit Nederland positieve reviews krijgen op de games die we in onze gamestudio hebben ontwikkeld.

mensen - Gametailors
Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan dan nu een afspraak in
mensen in loods - gametailors

Dé gamestudio voor uiteenlopende bedrijven uit Nederland

Voor het ontwikkelen van serious games kunnen alle soorten bedrijven uit Nederland bij ons aankloppen. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van serious games die een maatschappelijk doel nastreven. Zo krijgen we regelmatig opdrachten van bijvoorbeeld onderwijs- of zorginstellingen.

Door gamification in de zorg toe te passen, kunnen we bijvoorbeeld blinde kinderen leren navigeren op basis van geluid. Ook hebben we een game ontwikkeld voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis.

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Zoals je begrijpt, maken we in onze gamestudio in Delft uiteenlopende games voor bedrijven uit diverse branches in heel Nederland. We gebruiken hiervoor niet alleen onze eigen expertise, maar schakelen indien nodig ook aanvullende specialisten in. Op deze manier zorgen we voor het beste eindresultaat.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? En wil je jouw ideeën graag met ons bespreken? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 06 4809 7693. Ook is het mogelijk om ons online contactformulier in te vullen.