Over Game Tailors

Onze missie: de wereld beter maken door mensen te helpen met leuke én effectieve games

Game Tailors is een creatief bedrijf en toonaangevend op het gebied van serious gaming. Zo hebben we onlangs een Dutch Game Award voor Best Applied Game, gewonnen.

Met ongeveer 11 mensen helpen we o.a. de onderwijssector om leren leuk te maken. Wetenschappelijk onderbouwd en zeer effectief met behulp van gamification. 

Wij genieten steeds opnieuw als onze oplossingen écht een verschil maken. Zo leren kinderen met dyslexie nu sneller en beter de juiste klanken in de game ‘KlankKr8’. Hebben we blinde kinderen kunnen helpen met een unieke VR ervaring en worden er misschien zelfs levens gered dankzij een trainingsgame voor artsen.

Werkomgeving

Je werkt vanuit huis of vanuit ons gezellige kantoor in Delft. Je hebt goed contact met onze vakkundige collegas en je krijgt de ruimte om aan de slag te gaan met jouw creatieve inbreng. Er heerst een informele sfeer waar we in een hecht teamverband werken. Het kantoor is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Stage: Copywriting & Game Content 🤩

Bij Game Tailors zijn we op zoek naar een stagiair die ons kan helpen met het schrijven van teksten voor onze educatieve games. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn het schrijven van conversaties tussen karakters en het omzetten van droog lesmateriaal naar leuke game content. Als game contentontwikkelaar werk je samen met ons team om inhoud te creëren die gebruikers betrekt.

We zijn op zoek naar een stagiair(e) die uitdaging ziet in het ontwikkelen van creatieve en educatieve content. Heb jij een passie voor schrijven en games en wil je dit graag in een leuke omgeving verder ontwikkelen? Dan hebben we bij Game Tailors voor jou de perfecte stageplek!

blank
Afbeelding voor de pagina online marketing en communicatie

Werken in de gamesindustrie?

Bij Game Tailors krijg je de ruimte om te proberen en te leren. Ideeën zijn welkom en we stimuleren om vooral lekker aan de slag te gaan. Hierin komt je zelfstandigheid goed van pas. Maar als je er niet uitkomt, dan hebben we vakspecialisten die je natuurlijk verder kunnen helpen.  

Onze voordelen

  • Werken in een gezellig en creatief team
  • Stagevergoeding
  • Een werkweek van 4 of 5 dagen, part-time is bespreekbaar
  • Periode van 3 tot 6 maanden mogelijk
  • Flexibiliteit over waar je werkt
  • We staan altijd open voor je initiatieven of ideeën. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt

De sollicitatie 📃

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door een mail te sturen naar [email protected]. Stuur een CV, portfolio en motivatie mee, zodat wij een beeld van je krijgen. 

Vragen over de vacature kun je ook sturen naar [email protected]. Als je graag telefonisch een vraag wilt stellen, dan kun je bellen met Bowie via 06-41219533.