Stage: SEO & Copywriting

We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die uitdaging ziet in het optimaliseren van onze online marketing strategie en in het bijzonder de SEO. Heb jij een passie voor online marketing en wil je dit graag in een leuke omgeving verder ontwikkelen? Dan hebben we bij Game Tailors voor jou de perfecte stageplek!

Over Game Tailors

Onze missie: de wereld beter maken door mensen te helpen met leuke én effectieve games
Bij Game Tailors helpen we de zorg- en onderwijssector. Wetenschappelijk onderbouwd en zeer effectief met behulp van gamification en een heleboel fun en creativiteit.

 
Wij genieten steeds opnieuw als onze oplossingen écht een verschil maken. Zo leren kinderen met dyslexie nu sneller en beter de juiste klanken in de game ‘Kosmos Klikker’. Hebben we blinde kinderen kunnen helpen met een unieke VR ervaring en worden er misschien zelfs levens gered door een project voor de Hartstichting.

Werkomgeving

Je werkt vanuit huis of vanuit ons gezellige kantoor in Delft. Je hebt goed contact met onze vakkundige collegas en je krijgt de ruimte om aan de slag te gaan met jouw creatieve inbreng. Er heerst een informele sfeer waar we in een hecht teamverband werken. Het kantoor is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

De opdracht 🤩

Bij Game Tailors zijn we op zoek naar een stagiair die ons kan helpen met het maken van overtuigende teksten en het optimaliseren van onze webinhoud voor zoekmachines. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn het maken van SEO-vriendelijke teksten, het optimaliseren van webpagina’s voor zoekmachines, en het analyseren van gegevens over websiteprestaties. Als onderdeel van deze rol werk je samen met ons team om inhoud te creëren die gebruikers betrekt en de zichtbaarheid van onze website vergroot.

blank

De uitdagingen die wij jou bieden

Dit ga je leren

  • Hoe SEO-vriendelijke webinhoud te maken die geoptimaliseerd is voor zoekmachine rankings.
  • Het belang van onderzoek naar trefwoorden en begrijpen hoe ze worden gebruikt bij het maken van inhoud.
  • Vaardigheden om gegevens over websiteprestaties te analyseren en technieken om de betrokkenheid van gebruikers te verbeteren en het websiteverkeer te verhogen. 

Bij Game Tailors krijg je de ruimte om te proberen en te leren. Ideeën zijn welkom en we stimuleren om vooral lekker aan de slag te gaan. Hierin komt je zelfstandigheid goed van pas. Maar als je er niet uitkomt, dan hebben we vakspecialisten die je natuurlijk verder kunnen helpen.  

Onze voordelen

  • Werken in een gezellig en creatief team
  • Stagevergoeding
  • Een werkweek van 4 of 5 dagen, part-time is bespreekbaar
  • Periode van 3 tot 6 maanden mogelijk
  • Flexibiliteit over waar je werkt
  • We staan altijd open voor je initiatieven of ideeën. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt

De sollicitatie 📃

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door een mail te sturen naar [email protected]. Stuur een CV en motivatie mee, zodat wij een beeld van je krijgen. Vragen over de vacature kun je ook sturen naar [email protected].