Serious games voor studenten

Bij Game Tailors in Delft ontwikkelen we serious games voor uiteenlopende doelgroepen, waaronder studenten. Studiemateriaal, digitale leermiddelen of opdrachten maken we leuker en verrassender door middel van een game. Ook zijn er manieren om bepaald lesmateriaal via een game beter te onthouden of om anoniem feedback aan elkaar te geven. Kortom: studenten hebben veel baat bij goed ontwikkelde serious games. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Wij vertellen je graag meer.

mensen - Gametailors
Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan dan nu een afspraak in
mensen in loods - gametailors

The Great Library: een van onze serious games voor studenten

We hebben inmiddels al vele serious games mogen ontwikkelen, zowel voor studenten als voor andere doelgroepen. Indien nodig, schakelen we een van de aanvullende specialisten in, zodat we zeker weten dat het beoogde resultaat wordt behaald. We gaan altijd zorgvuldig te werk. Dit hebben we ook gedaan bij The Great Library. Dit is een platform waarop studenten anoniem feedback kunnen geven en ontvangen. Bovendien kunnen studenten via dit platform de lesstof tot zich nemen en hier korte quizvragen over beantwoorden. Voor docenten is er ook een portaal waarop zij de inhoud van de lesstof kunnen aanpassen en de voortgang van de studenten kunnen bewaken.

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Wellicht is The Great Library ook wel voor jou geschikt. Mocht je hier interesse in hebben, dan vertellen we je hier uiteraard graag meer over. Heb je toch meer behoefte aan een serious game op maat? Ook dan gaan we graag voor je aan de slag! Neem contact met ons op via het e-mailadres [email protected], het telefoonnummer 06 4809 7693 of door het contactformulier in te vullen.