Stage: Online Marketing en communicatie

Heb je affiniteit met games? Wil je jezelf verder ontwikkelen als marketeer en een bijdrage leveren aan een betere wereld? Dan hebben wij bij Game Tailors voor jou dé perfecte stageplaats!

We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) op HBO/WO niveau voor onze stage online marketing en communicatie, die uitdaging ziet in het ontwikkelen van onze games, apps en websites. Check onze serious games

Over Game Tailors

Onze missie: de wereld beter maken door mensen te helpen met leuke én effectieve games

Game Tailors is een creatief bedrijf en toonaangevend op het gebied van serious gaming. Zo hebben we onlangs een Dutch Game Award voor Best Applied Game, gewonnen.

Met ongeveer 11 mensen helpen we o.a. de onderwijssector om leren leuk te maken. Wetenschappelijk onderbouwd en zeer effectief met behulp van gamification. 

Wij genieten steeds opnieuw als onze oplossingen écht een verschil maken. Zo leren kinderen met dyslexie nu sneller en beter de juiste klanken in de game ‘KlankKr8’. Hebben we blinde kinderen kunnen helpen met een unieke VR ervaring en worden er misschien zelfs levens gered dankzij een trainingsgame voor artsen.

Werkomgeving

Je werkt vanuit vanuit ons gezellige kantoor in Delft en we zijn flexibel als je af en toe een dagje thuis wil werken. 

Je hebt goed contact met onze vakkundige teamleden en je krijgt de ruimte om aan de slag te gaan met jouw creatieve inbreng. Het is eigenlijk gewoon beregezellig 🐻 bij ons! Het kantoor is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Wat ga je bij ons doen🤩

We hebben veel verschillende taken, waar jij als (Online) marketing en communicatie stagiair(e) mee aan de slag kan gaan!

Bij ons kan je bijvoorbeeld aan de slag gaan met het onderhouden van de social media van Game Tailors. Denk daarbij aan het schrijven en plaatsten van content, of het verbeteren van onze SEO. We houden ervan als je lekker handson ook zelf met fotografie of video’s aan de slag wilt gaan.

Ook kan je samen met ons mee naar evenementen, en mensen enthousiast maken over onze games!

Laten we samen in gesprek gaan om te kijken of we je leerdoelen kunnen laten aansluiten bij onze werkzaamheden.

blank
Afbeelding voor de pagina online marketing en communicatie

Dit ga je leren

We hebben een klein en gepassioneerd team van vakspecialisten. Je werkt samen in ons team en staat dus direct in contact met je stagebegeleider. Dat is wel zo prettig toch?
 
Je leert bij ons wat er allemaal komt kijken bij marketing en communicatie, zoals het maken van content, en het schrijven van mails. Je leert veel over samenwerking. En hoe je beter wordt als individu en als team.
  
Bij Game Tailors krijg je de ruimte om te proberen en te leren. Ideeën zijn welkom en we stimuleren om vooral lekker aan de slag te gaan.

Onze voordelen

  • Werken in een gezellig en creatief team
  • Een stagebegeleider (die ook echt beschikbaar is)
  • Stagevergoeding
  • Een werkweek van 4 of 5 dagen, part-time is bespreekbaar
  • Periode in overleg; meestal voor een periode van 3 tot 6 maanden
  • We staan altijd open voor je initiatieven of ideeën. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt

De sollicitatie 📃

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door een mail te sturen naar [email protected]

Stuur een CV en motivatie mee, zodat wij een beeld van je krijgen. Als je een portfolio hebt of een website, dan ontvangen we die ook graag!

Vragen over de vacature kun je ook sturen naar [email protected]