Dutch Game Award: Best Applied Game!

Yes, we hebben ‘m! Een prachtige Dutch Game Award voor de game KlankKr8 in de categorie Best Applied Game! 🏆

Op 4 oktober gingen we naar Beeld en Geluid in Hilversum als één van de drie genomineerden. De avond maakte indruk en het moment van de uitreiking ging razendsnel voorbij. Daarom willen we hier nog even stilstaan bij dit bijzondere moment.

Allereerst gaat onze dank uit naar onze opdrachtgever, het RID. 🙏 Het was heel tof om samen met Sebastián Aravena (Directeur Inhoud & Ontwikkeling bij het RID) deze prijs in ontvangst te mogen nemen. De samenwerking tussen onze teams heeft geleid tot een eindproduct waar we allen trots op zijn. Deze award bevestigt wat er mogelijk is bij een goede samenwerking en wanneer expertise en passie samenvloeien.

Ons Game Tailors team is heel erg trots op deze award! 🤝 Bas, Tim, Bouke, Joeri, Bente, Christian, Jonas, Paulo, Silver, en ook Cindy en Maya die hebben meegewerkt. Zonder dit getalenteerde team was KlankKr8 niet mogelijk geweest.

De jury prees ons met de volgende woorden: “Game Tailors gebruikt solide wetenschappelijke theorieën en bewijs als basis voor KlankKr8 en heeft wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effectiviteit van het spel. De ontwikkelaars hebben deze theorieën vertaald naar een consistent, speels en stimulerend spelontwerp om jonge kinderen kennis te laten maken met letters, klanken en de eerste stappen in het leren lezen. KlankKr8 is een volwaardig, interactief spel dat op inclusieve wijze verschillende soorten spelers bedient.

Deze award is de kers op de taart. 🎉 Het harde werk om KlankKr8 zowel leuk als effectief te maken, is hiermee prachtig bekroond!

De avond zelf was eveneens indrukwekkend. Dank aan alle betrokkenen: Dutch Media Week, Dutch Games Association en Control.

We zijn enorm blij met deze erkenning en kijken uit naar toekomstige projecten. 🚀

👉Wil je meer weten over KlankKr8? Bekijk de website: rid.nl/onderwijs/klankkr8

blank

Ken jij iemand die iets aan dit artikel heeft?

 Deel het via:

LinkedIn
WhatsApp
Email

Wil je ons leren kennen?

Bellen, mailen of appen kan ook.