Bewustwording van consumenten

In een samenwerking met Perspekt Studio’s hebben we een game gemaakt voor het Veenpark en in het bijzonder voor de afsluiter van het park genaamd: EnergieRijk.

In EnergieRijk krijgen bezoekers de kans om verschillende producten te scannen, net zoals in een normale supermarkt. Na het scannen zien de spelers de prijs én de werkelijke kostprijs voor het milieu!

Spelers krijgen dus dilemma’s, vergelijkbaar met de komkommer-kwestie. Ben jij klaar om te leren hoe je de duurzaamste keuzes kunt maken?

Want de uitkomst is soms best verrassend! 😃

Die biologische komkommer in plastic bijvoorbeeld, blijft langer houdbaar. En als we rotte komkommers weggooien veroorzaken we soms nog meer uitstoot. De keuze is dus niet altijd eenvoudig!

🏃🏻‍♀️ Bezoek daarom snel het Veenpark om meer te leren over duurzame keuzes.

De game voor het Veenpark is een idee van Perspekt in samenwerking met Babette Porcelijn-Hamburger van het ‘Happy 2050 scenario’ en Think Big Act Now.

Vanuit Game Tailors hebben we met heel veel plezier de game ontwikkeld! We willen Marièlle Beek en Paskal Aleid, Annemiek van de Mast en Marije van der Giessen heel erg bedanken voor de fijne samenwerking!

consumenten-bewustzijn

 

Ken jij iemand die iets aan dit artikel heeft?

 Deel het via:

LinkedIn
WhatsApp
Email

Wil je ons leren kennen?

Bellen, mailen of appen kan ook.