CapriXpress: Hart voor Revalidatie

De wereld mooier maken met onze apps en games, dát is onze missie. En het kan! Onlangs hebben we namelijk een app ontwikkeld voor hartpatiënten. ❤️

Samen met Jasper Faber van de TU Delft, Erasmus MC (afdeling revalidatie) en Capri Hartrevalidatie hebben we de app 📱CapriXpress gemaakt.

Want tussen een hartoperatie en de start van de revalidatie zit vaak wat tijd. Deze app helpt de hartpatiënt door deze vaak kwetsbare en onzekere periode heen.🏥

 

De huidige versie is nog een pilot. Maar het was goed om te zien dat hartpatiënten er gelijk mee aan de slag zijn gegaan! 

Spelers gaven de game een waarderingsscore op verschillende onderdelen. Gemiddeld kreeg de game een 4 uit 5! En met als positieve uitschieter… de gebruiksvriendelijkheid! 

Kijk, dat zien we natuurlijk graag! 👏 

De app CapriXpress is onderdeel van een pilotstudie genaamd: PReCARE . Het doel? Kijken hoe eHealth kan helpen bij de revalidatie van hartpatiënten. En de eerste reacties zijn positief.

Dit project is mogelijk gemaakt door het Medical Delta programma: eHealth and self-management for a healthy society. 

We zien graag dat de game breder wordt ingezet en zien veel kansen voor uitbreiding. Want ons betreft is het fingers crossed voor een vervolg! 🤞

Als je meer wilt weten over deze game, over Game Tailors of je hebt ook interesse in zo’n game op maat, stuur ons gerust een berichtje!

Ken jij iemand die iets aan dit artikel heeft?

 Deel het via:

LinkedIn
WhatsApp
Email

Wil je ons leren kennen?

Bellen, mailen of appen kan ook.