Ontwikkelaar spel voor in de zorg

Wanneer je op zoek bent naar een game ontwikkelaar die een spel voor in de zorg kan maken, zijn wij je graag van dienst. Bij Game Tailors ontwikkelen we serious games die een essentiële bijdrage leveren aan de maatschappij. Wij zijn als ontwikkelaar al door diverse zorginstellingen ingeschakeld om een spel voor in de zorg te maken. Wat kunnen we voor jou betekenen? Laat het ons weten. Wij gaan namelijk geen enkele uitdaging uit de weg!

mensen - Gametailors
Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan dan nu een afspraak in
mensen in loods - gametailors

Wij zijn dé ontwikkelaar voor elk soort spel voor in de zorg

Ons enthousiasme, onze vindingrijkheid en onze kennis hebben ons inmiddels al ver gebracht. Als game ontwikkelaar maken we regelmatig een spel voor in de zorg. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze game The Legend of Iris¸ waarmee blinde kinderen leren navigeren op basis van geluid? Of het spel Kosmos Klikker, waarmee kinderen leesplezier ontwikkelen en een leesachterstand voorkomen?

Wij vertellen je graag meer over deze en onze andere serious games voor de zorg, zodat je een beter beeld krijgt van de mogelijkheden. Wist je overigens dat we ook games voor bedrijven uit andere branches maken? Wij gaan graag voor je aan de slag.

Kies voor een meedenkende en creatieve organisatie

Wanneer je Game Tailors uit Delft inschakelt als ontwikkelaar voor een spel voor in de zorg, ben je verzekerd van een mooi eindresultaat. Hoe we dit voor elkaar krijgen? Door vanaf het begin goed met je mee te denken en waar nodig aanvullende specialisten in te schakelen. We gaan uiterst nauwkeurig te werk en zorgen ervoor dat het beoogde doel gerealiseerd wordt.

Heb je interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via het e-mailadres [email protected], het telefoonnummer 06 4809 7693 of door het contactformulier in te vullen.